Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
…12 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ…
Εμείς οι εργαζόμενοι από τα ζαχαροπλαστεία ΧΑΤΖΗΣ είμαστε σε επίσχεση εργασίας από τον Δεκέμβριο του 2011 και σε κινητοποιήσεις από τον Ιανουάριο του 2012.
Ο εργοδότης μας, επικαλούμενος την κρίση, μας έχει απλήρωτους από πέρυσι τον Αύγουστο. Μας χρωστάει επιδόματα αδείας, δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, παλαιοτέρων ετών. Αποφασίσαμε να κινηθούμε πιο δυναμικά διεκδικώντας το δίκιο μας με παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από τα καταστήματα όταν εξαντλήσαμε όλα τα ένδικα μέσα, όπως αγωγές, ασφαλιστικά μέτρα, μηνύσεις. Ακόμη και σήμερα ο Χατζής αρνείται να μας πληρώσει, ενώ μας προτείνει να «δώσει» τα λεφτά μας (ενώ δεν αναγνωρίζει το σύνολο των χρημάτων που μας οφείλει) σε 36 ΔΟΣΕΙΣ, εάν και εφόσον παραιτηθούμε από την δουλειά, χωρίς άλλες αξιώσεις, εάν αποσύρουμε τις αγωγές πριν την εξόφληση και εάν σταματήσουμε τις κινητοποιήσεις.
 Ενώ εδώ και μήνες μας έχει κάνει μηνύσεις, μας έχουν συλλάβει με βάση τις προτροπές και τα ψέματα του ίδιου του Χατζή, μας έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα, προσλαμβάνει μέχρι και τώρα καινούριους εργαζόμενους για να σπάσει την επίσχεση εργασίας. Τώρα προσπαθεί με δόλια μέσα, απειλές και εκβιασμούς να μας τρομοκρατήσει  ώστε να σπάσει τον αγώνας μας. Απαντάμε ΟΧΙ σε συμφωνίες κοροϊδίας, όχι στους εμπαιγμούς της εργοδοσίας.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ
Σας καλούμε όλους στις παραστάσεις διαμαρτυρίας. Γιατί η αλληλεγγύη είναι το σημαντικότερο όπλο των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου