Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ ΟΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


  Αρχικά να ευχαριστήσουμε τη Συνέλευση Πολίτες της Καλαμαριάς για την έμπρακτη συμπαράσταση τους στον αγώνα εργαζομένων των ζαχαροπλαστείων Χατζή. Οι πολίτες Καλαμαριάς μας στηρίζουν όχι μόνο οικονομικά αλλά και με την παρουσία τους στις παραστάσεις διαμαρτυρίας που λαμβάνουν χώρα έξω από τα καταστήματα ενώ δεν είναι λίγοι και οι δημότες που μας διαβεβαιώνουν πως "δεν θα πατήσουν το πόδι τους στο κατάστημα" ενισχύοντας τον αγώνα μας ενάντια στο εμπάργκο που έχει επιβάλει ο Χατζής στους εργαζόμενους.
   Επίσης δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός ευχαριστιών και τους συνδικαλιστές και αλληλέγγυους στην Αθήνα που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας και στο Σύνταγμα. Οι κινητοποιήσεις στην Αθήνα ξεκίνησαν και θα συνεχίσουν εώς ότου εκπληρωθούν τα αιτήματα μας.
    Εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους, έχοντας ως παράδειγμα και τον πρόσφατο νικηφόρο αγώνα των εργαζομένων στα Goody's οι οποίοι μετά από 5 μήνες κινητοποιήσεων, επαναπροσλήφθηκαν και αποζημιώθηκαν για όσο χρόνο μείνανε εκτός εργασίας. Αγώνες όπως στα Goody's, στο Banquet και στα Applebee's αποτελούν έμπνευση και για μας τους εργαζόμενους στον Χατζή. Δεν θα σταματήσουμε τις κινητοποιήσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα μέχρι να πληρωθούμε τα δεδουλευμένα και να γυρίσουμε στις θέσεις εργασίας μας.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ ΧΑΤΖΗ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ.

1 σχόλιο: